A oficina de información turística de Caión reabre o 5 de agosto
O horario de apertura ao público será de martes a sábado de 10:00 a 14:00 horas pola mañá e de 15:00 a 19:00 horas pola tarde.
O horario de apertura ao público será de martes a sábado de 10:00 a 14:00 horas pola mañá e de 15:00 a 19:00 horas pola tarde.
Tamén conserva o distintivo de Sendeiro Azul o tramo do paseo marítimo que vai desde a praza Eduardo Vila Fano ata o arroio Figueirido, preto do límite co termo municipal de Carballo.
O acto celebrouse no Concello de Laxe.
Para a praia de Caión, o Sendeiro de Saldoiro e o Centro de Interpretación dos Muíños de Auga da Costa da Morte de Golmar.
Agora pode visitarse de mércores a domingo nos seguintes horarios:
Ademais, o Sendeiro de Saldoiro conta co distintivo de sendeiro azul e o Centro de Interpretación dos Muíños de Auga das Costa da Morte de Golmar, repite como centro azul de educación ambiental.
Xa está dispoñible na canle de Youtube do Concello da Laracha con versións en galego, castelán, inglés e francés.
Faise coa colaboración económica da Axencia de Turismo de Galicia ao abeiro do programa de axudas ás entidades locais deste ano 2018 para a realización de melloras nas infraestruturas turísticas.
As tres motivacións principais dos turistas á hora de escoller A Laracha como o seu destino son a natureza, a gastronomía e o surf.
Agora pode visitarse de martes a sábado tanto en horario matutino (10:00 a 13:45 h) como vespertino (15:30 a 18:30 h) e os domingos en horario de mañá.
Participaron no acto o alcalde, José Manuel López Varela, o tenente alcalde, José Ramón Martínez Barbeito, a presidenta da Federación de Salvamento e Socorrismo de Galicia, Nuria Rodríguez, e membros do equipo de salvamento e socorrismo da praia de Caión.
Celebrarase do venres 8 ao domingo 10 de xuño. Os establecementos que forman parte do programa (Café Bar Zarra, Restaurante O’Muíño, Restaurante Porta Caeli, Restaurante Parrillada Beiramar, Café Asteria e Furna Atlántica) ofrecerán ao público elaboracións realizadas con produtos do mar ao prezo de un euro.